Over ons

Van Vlimmeren is gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijsmateriaal op het vakgebied ondernemerschap, bedrijfseconomie, economie en veel vakken daaromheen.

Ervaren team

We werken met ervaren auteurs. Nieuwe auteurs doen ervaring op door samen te werken. Hetzelfde geldt voor het redactieteam, vormgevers, opmakers, it’ers enz.

De leeftijden variëren van 20 tot 85 en alles ertussen met diverse achtergronden; juist die mix geeft een combinatie van ervaring, actualiteit, en geeft ook continuïteit.

Over onze auteurs

De meeste auteurs komen uit de praktijk en kennen de vraag vanuit het bedrijfsleven en onderwijs, sommigen combineren dit met het geven van les of college of zijn uitsluitend werkzaam binnen het onderwijs.

Soms zitten daar strijdigheden in en dat leidt tot felle discussies. Dat is alleen maar goed voor onze gedeelde passie: onderwijs.

Contactgegevens

Uitgeverij Van Vlimmeren BV
De Meeten 21
4706NJ Roosendaal

Mail: info@vanvlimmeren.nl
Telefoon: 0165 548824

Beoordelingsexemplaar

Scholen en onderwijsinstellingen kunnen een beoordelingsexemplaar aanvragen door een e-mail te sturen naar info@vanvlimmeren.nl. Zet in deze e-mail uw gegevens en de gegevens van de school/onderneming. Natuurlijk kunt u ook bellen.
Scroll naar top